måndag 8 oktober 2012

Heldag i kursmiljö

I går halkade jag och doggsen med på Lennarts vallkurs.
Perfekt miljöträning för Gemma. Som både fick känna på nya får, träffa nya människor hälsa på hundar och koppla av i en aktiv miljö. Hon skötte nästa alla proven galant förutom när hon erbjöds leka med en aussie valp som hon bara skulle stödda sig mot hela tiden. Kort på en morrningstandvisningen skulle man haft. Såg inte klokt ut ;-)

Här är några bilder som Sanna Krans tog





Jovi fick också en bra träningsdag. Det var många som var på sina hundar med högljudda hårda läten. Något Jossan tycker är asjobbigt. Men när vi väl började valla kämpade hon sig igenom lågheten och jobbade på. Fick en hel del bra tips av Lennart ang. hennes flanker och lurade ut några andra varianter i bilen på hemvägen som vi ska prova.

Sista passet tog jag och Maria med oss en grupp ryor till en annan hage och tränade hämt. Det blev väl en si så där 8-10 kortare hämt och flera såg riktigt bra ut. Hon går in lite för snävt och får inte djupet bak men det ska vi jobba mera med. Men först en veckas arbetande i fabriken vilket jag inte alls känner att jag har tid med nu när huvudet är fullt av idéer. Men,.......... utan inkomst ingen slant över till dyra hobbyn ;-)

3 kommentarer:

  1. hihi, när man ser henne på samma bild som Rozz så syns det tydligt att hon ser ut som en C-hund ;-)och i så fall har du ju fått lite att klura på...
    *fnissar skadeglatt*

    Kul att du fått lite ny input om Jossan :-)

    SvaraRadera
  2. Haha, häftiga bilder! Vem har tid att jobba... :/ Kul med nya ideer att jobba efter

    SvaraRadera
  3. Underbara bilder!! Härligt med lite nya ideer! Nästa gång så :0)
    Kram

    SvaraRadera